Massage-O-Matic, the massage chair for airports and public spaces

Massage-O-Matic voor kantoren

De Massage-O-Matic voor kantoren is een inspirerende geste naar werknemers en bezoekers. Het moderne, unieke design is een aansprekende aanvulling en biedt de gebruiker rust en privacy.

Hoe het werkt

De Shiatsu massage van vijf minuten wordt met een drukknop geactiveerd – zonder kosten voor de werknemer. De massage combineert ontspanning met een energie boost en een verbeterde bloedsomloop. De perfecte onderbreking van een drukke werkdag en ziekteverzuim verlagend!

Massage-O-Matic op uw kantoor?

Wij gaan graag met u in gesprek om de mogelijkheden van Massage-O-Matic voor uw kantoor te bespreken en u een aantrekkelijke aanbieding te doen.

Voorstel Aanvragen

Massage-O-Matic

Custom Design

Het moderne design van de Massage-O-Matic wordt aangepast voor uw kantoor, teneinde te passen bij uw merk en het interieur. De gehele uitstraling van de Massage-O-Matic (kleur en tekst) kan worden aangepast aan uw bedrijfskleuren en wensen. De Massage-O-Matic wordt vervaardigd uit materialen die voldoen aan de strengste Europese regelgeving.

Tevreden Werknemers

De Massage-O-Matic geeft een moment van rust en ontspanning, alsmede een energie boost en verbeterde bloedsomloop. Minder ziekte verzuim en meer tevreden werknemers!

Flexibele Financiering

Massage-O-Matic biedt flexibele vormen van financiering, zoals koop, huur of lease en wij denken graag mee over een passende oplossing voor uw kantoor.

Soepele Implementatie & Onderhoud

De plaatsing en het onderhoud wordt gedaan door een kundig technisch team. Ons service team is 24/7 bereikbaar en staat graag voor u klaar.