Massage-O-Matic, the massage chair for airports and public spaces

Massage-O-Matic voor luchthavens

De Massage-O-Matic is een unieke massagestoel met een modern design. De stoel combineert een traditionele Shiatsu massage met privacy en rust. De Massage-O-Matic biedt massages van vijf minuten voor twee euro en kan geactiveerd worden met munten alsmede met betaalpassen.

De Massage-O-Matic is specifiek ontwikkeld voor luchthavens, om met een attractief design en state-of-the-art massagestoel een waardevolle toevoeging te zijn aan de customer experience. De Massage-O-Matic biedt daarnaast uitstekende additionele inkomsten voor uw luchthaven.

Voorstel Aanvragen

Massage-O-Matic

Geen Investering Nodig

De Massage-O-Matic’s worden kosteloos op uw luchthaven geplaatst, wij doen de gehele investering. Gedurende de looptijd van onze samenwerking staan wij een van te voren afgesproken percentage af van de inkomsten. Wij doen u hiervoor graag een goed voorstel.

Uniek Design met Privacy

Het moderne design van de Massage-O-Matic is aansprekend en biedt de gebruiker rust en privacy. Bovendien wordt het design van de Massage-O-Matic’s aangepast, teneinde goed te passen in uw interieur. De Massage-O-Matic wordt vervaardigd uit materialen die voldoen aan de strengste Europese regelgeving.

Goede Customer Experience

De Shiatsu massage van vijf minuten voor twee euro biedt ontspanning, een verbeterde bloedsomloop en een energie boost. De prijs/kwaliteit is uitstekend en gebruikers beoordelen ons met een rating van 4,4 uit 5*.

* Bron: Facebook reviews per september 2015

Soepele Implementatie & Onderhoud

De plaatsing en het onderhoud van Massage-O-Matic gebeurt door een kundig technisch team. Ons service team is 24/7 bereikbaar en staat graag voor u klaar.

“Door ons bestaande wellness aanbod uit te breiden met de Massage-O-Matic, bieden wij reizigers nu een compleet wellness programma”.